System-Info missing

SYSTEM INFORMATION
OS type and version: ubuntu 20.04
Webmin version: 1.984
Virtualmin version: can’t see

Yesterday I’ve setup a new Server. And it worked like expected.
Today I’ve done some upgrades via Webmin-Panel, and I do a little bit configure the design.
Now I see, that the Widget “Sysinfo” on the dashboard is gone.

Here you see it’s starts with the second widget.

Any suggestions, how to check what’s the issue here?
In “Dashboard and realt-time monitoring” I changed nothing:

So any Idea, why the Dashboard-Widget is gone?

Did you change the theme?

If so, set it back to authentic theme and see if that fixes it. If it does, then the settings for your charts isn’t compatible with whatever theme you installed.

Nope, only use the authentic theme so far. Didn’t change it at any time.
Can I export my current authentic-theme settings anywhere, if I ever would like to try to reset the theme for testing purposes?

Webmin / Webmin Configuration / Webmin Themes / Export Themes tab at the end.

@Gomez_Adams thanks a lot.
Do you know if there is a way to export “VM’s Account-Plans” too?

Just backing up the virtual server does that.

You can export Authentic Theme settings by copying /etc/webmin/authentic-theme directory to another server.

This will export the theme files, correct, however it will not export theme configuration files.

Simply try restarting Webmin using:

/etc/webmin/restart

This topic was automatically closed 8 days after the last reply. New replies are no longer allowed.