mail to alias being sent to root user

Hi, new to Virtualmin, installed GPL on Centos 6.5 32-bit. I set up domains and users just fine. I added aliases for a few emails and emails to those addresses are getting delivered to root, not the aliased user.

I verified I have FQDN set and I do have reverse dns working. Here’s the mail log for an entry. It shows it being delivered to root instead of the aliased user.

Jun  2 14:52:13 host6 postfix/qmgr[1265]: 12A502C6BB: from=<ANOTHEREMAIL@gmail.com>, size=42896, nrcpt=1 (queue active)
Jun  2 14:52:13 host6 postfix/smtpd[1120]: disconnect from mail-pa0-f45.google.com[209.85.220.45]
Jun  2 14:52:13 host6 postfix/local[1124]: 12A502C6BB: to=<root@MY-HOSTNAME>, orig_to=<ALIAS@MYDOMAIN.com>, relay=local, delay=0.72, delays=0.43/0.01/0/0.28, dsn=2.0.0, status=sent (delivered to command: /usr/bin/procmail-wrapper -o -a $DOMAIN -d $LOGNAME)
Jun  2 14:52:13 host6 postfix/qmgr[1265]: 12A502C6BB: removed

procmail.log

From ANOTHEREMAIL@gmail.com  Mon Jun  2 14:52:13 2014
 Subject: test to email alias
  Folder: /root/Maildir/new/1401742333.1126_0.MYHOSTNAME		  42143
Time:1401742333 From:ANOTHEREMAIL@gmail.com To:design@MYDOMAIN.com User:root Size:42196 Dest:/root/Maildir/new/1401742333.1126_0.MYHOSTNAME Mode:None

This does have the right alias in the To: above, but says user root.

The email is in the root user Ok. Any ideas on what I can try to debug this?
thanks much

Figured it out, I had added email aliases like this:
design -> support

instead the alias should be the login name

design -> support.domainowner

that worked.