Virtualmin UI Not There

So when logging in to https://website.com:10000 I am immediately brought to the Webmin module. I did have Virtualmin running before when logging in this way but it appears after a “apt-get autoremove” command I must have done something to mess this up. There are several Virtualmin modules installed however so I am not sure what exactly I am missing here.

root@unwired:~# dpkg --get-selections | grep webmin
webmin install
webmin-security-updates install
webmin-virtual-server install
webmin-virtual-server-mobile install
webmin-virtual-server-theme install
webmin-virtualmin-awstats install
webmin-virtualmin-dav install
webmin-virtualmin-google-analytics install
webmin-virtualmin-htpasswd install
webmin-virtualmin-init install
webmin-virtualmin-mailman install
webmin-virtualmin-nginx install
webmin-virtualmin-nginx-ssl install
webmin-virtualmin-oracle install
webmin-virtualmin-registrar install
webmin-virtualmin-signup install
webmin-virtualmin-slavedns install
webmin-virtualmin-sqlite install
webmin-virtualmin-svn install

I’ve done plenty of searching and have not found anyone that this has happened to which makes me feel dumb for asking for any help as it must be a simple switch somewhere. If any outputs are needed to better assist in helping me on this please let me know. Thanks in advance for any help you can provide!

Howdy,

It’s possible that the Virtualmin theme was removed… even though it may have been reinstalled, you may need to configure Webmin to use that Virtualmin theme again.

To do that, go into Webmin -> Change Language and Theme, and set the theme to “Virtualmin Framed Theme”.

-Eric

That fixed it. Thanks so much for the quick response!