SSL Certificate stopped installing

**Operating system:**C
**OS version:**7

Guys, why does SSL stop working?.. I installed Certbot and created SSL certs for hostname and now it stopped creating it for subs… Any idea?.. TY

I’m out of options. It seems that VM has become problematic… I’m sorry to say, but I think I’m moving on with this panel…

The issue is unrelated to Virtualmin, rather local misconfiguration.

What exactly an error do you get when renewing certificates manually from SSL Certificate page? Do you include certificates for subdomains?

Here’s what i keep getting. Even though godaddy says the domain has a dns…
Saving debug log to /var/log/letsencrypt/letsencrypt.log
Plugins selected: Authenticator manual, Installer None
Starting new HTTPS connection (1): acme-v02.api.letsencrypt.org
Obtaining a new certificate
Performing the following challenges:
dns-01 challenge for intrelligentsystems.com
Running manual-auth-hook command: /etc/webmin/webmin/letsencrypt-dns.pl
Waiting for verification…
Challenge failed for domain intrelligentsystems.com
dns-01 challenge for intrelligentsystems.com
Cleaning up challenges
Running manual-cleanup-hook command: /etc/webmin/webmin/letsencrypt-cleanup.pl
Some challenges have failed.
IMPORTANT NOTES:

  • The following errors were reported by the server:

    Domain: intrelligentsystems.com
    Type: dns
    Detail: DNS problem: NXDOMAIN looking up TXT for
    _acme-challenge.intrelligentsystems.com - check that a DNS record
    exists for this domain

Working again. TY

This topic was automatically closed 4 days after the last reply. New replies are no longer allowed.