./install.sh debian 9.4 [ERROR] Failed with error: 100

Hello, i use ./install.sh script with debian 9.4, but install script return this error

▣▣□ Phase 2 of 3: Installation
Installing Webmin [ERROR] Failed with error: 100
[ ✘ ]

[ERROR] Something went wrong. Exiting.
[ERROR] The last few log entries were:
W: Target Packages (main/binary-all/Packages) is configured multiple times in /etc/apt/sources.list:20 and /etc/apt/sources.list:26
W: Target Translations (main/i18n/Translation-en_US) is configured multiple times in /etc/apt/sources.list:20 and /etc/apt/sources.list:26
W: Target Translations (main/i18n/Translation-en) is configured multiple times in /etc/apt/sources.list:20 and /etc/apt/sources.list:26
W: Target Packages (main/binary-amd64/Packages) is configured multiple times in /etc/apt/sources.list:20 and /etc/apt/sources.list:28
W: Target Packages (main/binary-all/Packages) is configured multiple times in /etc/apt/sources.list:20 and /etc/apt/sources.list:28
W: Target Translations (main/i18n/Translation-en_US) is configured multiple times in /etc/apt/sources.list:20 and /etc/apt/sources.list:28
W: Target Translations (main/i18n/Translation-en) is configured multiple times in /etc/apt/sources.list:20 and /etc/apt/sources.list:28
W: Target Packages (main/binary-amd64/Packages) is configured multiple times in /etc/apt/sources.list:20 and /etc/apt/sources.list:30
W: Target Packages (main/binary-all/Packages) is configured multiple times in /etc/apt/sources.list:20 and /etc/apt/sources.list:30
W: Target Translations (main/i18n/Translation-en_US) is configured multiple times in /etc/apt/sources.list:20 and /etc/apt/sources.list:30
W: Target Translations (main/i18n/Translation-en) is configured multiple times in /etc/apt/sources.list:20 and /etc/apt/sources.list:30
E: Unable to correct problems, you have held broken packages.
Installing Webmin: [2019-03-31 14:03:39 EDT] [ERROR] Failed with error: 100
[2019-03-31 14:03:39 EDT] [ERROR] Something went wrong. Exiting.
[2019-03-31 14:03:39 EDT] [ERROR] The last few log entries were:

N.B. I have change all https://virtualmin ecc. in http://virtualmin ecc.

Tnx for the help.

All the Best